Running Team

RunningHardloopevenementen

Hardloopevenementen zijn een ideaal trainingsdoel, daarnaast zijn het mooie gelegenheden voor bedrijven of instellingen om zich te tonen als een sportieve organisatie met oog voor fitte medewerkers.

Dezelfde boodschap

Gaat u met uw loopgroep, collega’s en/of vrienden deelnemen aan een hardloopevenement en wilt u als team dezelfde boodschap uitstralen dan zijn wij uw “Running Team” graag van dienst. Wij kunnen voor u en uw collega’s voordelige teamkleding leveren.

Kwaliteit

Onze aanbod bestaat uit 100% functionele hardloopkleding. Dit houdt in dat deze kleding over een ademend & vochtregulerend vermogen beschikt, zodat u droger blijft en niet afkoelt tijdens het lopen. Bovendien heeft deze kleding een goede comfortabele pasvorm


Het assortiment

Wij kunnen leveren in alle maten en kleuren en kunnen tevens de bedrukking voor u verzorgen. Onze levertijden zijn deels afhankelijk van uw specifieke wensen.

De prijzen

Uiteraard is er in elke prijsklasse kleding te koop. Wij kunnen tegen gunstige voorwaarden u en uw team(s) van kwalitatieve kleding voorzien. Indien er sprake is van grote aantallen kunnen we u daarbij nog interessante kortingen verlenen.

Extra actie voor individuele deelnemers

U neemt individueel deel aan een hardloopevenement? Laat u dan door ons sponsoren en maak deel uit van het “PEAK Running Team”, dat wil zeggen dat wij op uw shirt reclame mogen maken. Als tegenprestatie ontvangt u korting op de aanschaf van uw PEAK hardloopshirt.

Informeer hier naar uw mogelijkheden!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »