Verzenden & retourneren

Klanten van Peak Sport hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen een artikel te ruilen/retourneren. De klant draagt daarbij zelf op voor de kosten van terugzending. De goederen kunnen enkel worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt en/of gedragen zijn.

Stappenplan ruilen/retourneren

  1. Op one website logt u in op uw account. Deze heeft u eerder eaangemaakt bij het plattsen van uw bestelling. In dit account vindt u uw persoonlijke gegevens, maar ook de door u bestelde artikelen.
  2. U geeft aan welke artikel(en) u wilt retourneren en vult de benodigde gegevens verder in.
  3. Daarna verzendt u het artikel goed verpakt aan ons retour. Hiervoor stuurt u uw pakket naar onderstaand adres:

    Peak Sport Nederland, RETOUREN, ZOMERDIJK 9E, 7942JR MEPPEL, NEDERLAND

  4. Het hele proces van retourneren en ontvangst kunt in uw account ten alle tijden stap voor stap volgen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u dit doen door gebruik te maken van het online ticketing systeem. Deze kunt u ook in uw eigen account vinden.
  5. Wij sturen de nieuwe artikelen naar u toe. Al naar gelang de grootte en het gewicht van het artikel, ontvangt u van ons een e-mail met daarin een track&trace code.
  6. Of wij storten binnen 14 dagen het aankoopbedrag (minus eventuele verzendkosten) op het door u opgegeven rekeningnummer.

 

Algemene voorwaarden bij het ruilen/retourneren van een artikel:

Retourzendingen zijn op eigen risisco en op eigen kosten van de verzender. U dient uw retourzending uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw oorspronkelijke bestelling aan te melden in ons systeem. Daarna heeft u nog 1 week de tijd om deze zending naar ons te versturen. Ruilen van een artikel(en) mag slechts 1 keer per order.

Wordt er aan deze voorwaarden niet voldaan dan vervalt elk recht op ruilen van een artikel. Alle gemaakte kosten brengen wij de klant dan in rekening. Peak Sport Benelux zal binnen 14 dagen na volledige afhandeling van de retouren u het openstaande bedrag crediteren. Verzend- en/of rembourskosten worden niet vergoed.


Let op: Het kan zijn dat wij de oorspronkelijke verzendkosten met uw retourzending verrekenen. Dit is alleen van toepassing indien uw oorspronkelijk aankoopbedrag boven de 75 euro is geweest. Wij zullen dan de oorspronkelijke verzendkosten met uw retourzending verrekenen indien het oorspronkelijke aankoopbedrag minus het bedrag van uw retourzending onder de grens van 75 euro blijft.


Voorbeeld:
Stel u koopt in eerste instantie 4 artikelen van 20 euro met een totale waarde van 80 euro. Bij dit bedrag hoeft u geen verzendkosten te betalen (bedrag is boven de 75 euro). U besluit daarna om 1 artikel van 20 euro te retourneren. U ontvangt van ons het aankoopbedrag minus de oorspronkelijke verzendkosten retour. Het aankoopbedrag bedraagt dan immers 60 euro (80 - 20) en ligt daardoor onder de grens van 75 euro. De te verrekenen verzendkosten kunnen varieren van 4,99 (verzendkosten NL) tot 6,99 (verzendkosten Belgie).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »