Betaalmethoden

1. Betaling per Pay-Pal

Via het Pay-Pal systeem kunt u veilig en safe betalen. Voor meer informatie omtrent Pay-Pal verwijzen wij u naar de website www.paypal.com. Na ontvangst van uw betaling zullen wij zo snel mogelijk tot levering overgaan.


2. Betaling per Multisafepay


Via de Multisafepay website kunt u op velerlei manieren betalen. U kunt kiezen voor o.a. iDEAL, MASTERCARD, VISA, MISTERCASH of een Bankoverschrijving. De eerste keer is het nodig om in te loggen in het systeem. In feite hoeft u alleen een wachtwoord op te geven. De website neemt automatisch de gegevens van uw bestelformulier over. Daarna kunt u aangeven op welke manier u wilt betalen. Na ontvangst van uw betalingsbevestiging sturen wij de bestelling direkt naar u toe. Voor meer informatie kunt u tercht op de website van Multisafepay (www.multisafepay.com)


3. Rembours


Remboursbestellingen worden verzonden met PostNL. De betaling vindt plaats op het moment dat het pakket wordt thuisbezorgd (aan de bezorger van PostNL). Let wel: de extra kosten voor een rembourszending komen voor rekening van de koper.


4 Betaling vooraf per bank/giro


U kunt bij Peak Sport ook uw bestelling vooraf betalen per bank- of girorekening. Daarvoor boekt u zelfstandig het bedrag van uw bestelling over naar bankrekeningnummer 1700.69.923 ten name van Peak Sport Benelux. Vergeet niet om uw ordernummer bij uw betaling te vermelden, dit zorgt namelijk voor een snellere verwerking van uw bestelling. Na ontvangst van uw betaling zullen wij uw bestelling direkt verzenden.


5 Betaling per iDEAL (Sisow of Rabobank Omnikassa)

Door middel van de iDEAL module betaalt u snel safe en simpel. U kiest de bank van u keuze en betaalt uw bestelling op dezelfde manier dat u bij uw bank gewend bent. Het bedrag wordt direct naar ons overgeschreven en daardoor treedt er geen vertraging op in het leveringsproces. Dit alles gebeurd in een beveiligde omgeving, waardoor de kans op fraude nihil is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »