Samenwerking PEAK Sport & Hearth4Basket.

HEART4BASKET

PEAK Sport en Side Out Indoor Sport te Zwolle zijn in 2014 een samenwerkingsverband met Heart4Basket gestart met als gezamenlijk doel het ondersteunen van basketbaltalenten in de regio van Zwolle. 

Stichting Heart4Basket is opgericht op 20 november 2013. Het doel van de stichting is om talentvolle jonge basketballers de kans te geven om op het door hun gewenste niveau te kunnen basketballen in Zwolle. De stichting ondersteunt spelers die hier niet de financiële middelen voor hebben. Zij kan bijdragen in bijvoorbeeld de reiskosten of de aanschaf van schoeisel en trainingstenues. Hierdoor wordt basketballen (op hoger niveau) voor meer spelers bereikbaar en dragen we bij aan de toekomst van het basketbal in Zwolle.

Heart4Basket is ontstaan uit de Basketbuzz, een groep enthousiaste supporters van Landstede Basketbal. Heart4Basket heeft een samenwerkingsverband met Landstede Basketbal ZAC (amateur) en Basketball Academy Zwolle (topsport). Om meer talentvolle basketballers deze mogelijkheid te kunnen bieden, organiseert Heart4Basket acties om geld in te zamelen en worden actief sponsoren / partners geworven. 

Het geld van de stichting is bedoeld voor jongeren (t/m 20 jaar) die basketballen of willen basketballen in Zwolle en niet over voldoende middelen beschikken. De stichting vergoedt geen contributie, hiervoor kan een aanvraag worden ingediend bij Jeugdsportfonds Zwolle. 

Heart4Basket bekijkt per aanvraag of deze kan worden gehonoreerd. Als een kind wordt aangemeld bij Heart4Basket zal er een intakegesprek plaats vinden met het kind zelf en de ouders/verzorgers. Aan de hand van dit intakegesprek bepaalt de stichting of het kind in aanmerking komt voor een bijdrage / ondersteuning van Heart4Basket.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »