All Star Gala NBB Rayon Oost.

ASG LogoOp Zaterdag 27 april j.l. heeft het All Star Gala van Rayon Oost plaatsgevonden te Arnhem in Sporthal De Laar. Basketballvereniging Arnhem Eagles nam de organisatie op zich van dit zeer succesvol verlopen gala. 

PEAK Sport heeft zowel voor de Dames, U20 als voor de Heren de wedstrijdkleding mogen verzorgen.

Rayon Oost organiseert al sinds 1995 ieder jaar een Rayon All*Star Gala voor de heren- en dameshoofdklasse. Eerst als afsluiting van de Rayon-jeugdkampioenschappen; de laatste jaren als losstaand evenement. Gezamenlijk probeert men een leuke avond te organiseren, een mooie propaganda voor het basketball en een aardige afsluiting van het seizoen. 
Het avondvullende programma bestond uit wedstrijden tussen teams van Noord en Zuid, een 3-point en een spectaculaire dunkcontest. Tevens was het Rayon Oost All Star Gala dit jaar gekoppeld aan een goed doel waarbij er aan het einde van de avond een leuk bedrag is overhandigt aan het Jeugd Sport Fonds Gelderland. 

PEAK Sport kijkt zeer tevreden terug naar een goed georganiseerd All Star Gala en naar de vele positieve reacties die we hebben ontvangen op de tenues. 

Meer informatie:
www.rayonallstargala.nl
www.jeugdsportfonds.nl
www.arnhemeagles.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »