Kenrick Zondervan kiest voor basketbal schoenen van PEAK Sport.

Side Out Indoorsport Kenrick Zondervan

Afgelopen donderdag d.d. 7 maart 2013 overhandigde Tjarko Muis, eigenaar van Side Out Indoorsport te Zwolle nieuwe PEAK basketbal schoenen namens PEAK Sport Benelux aan Kenrick Zondervan.

De 2.06 meter lange professionele basketballer, die momenteel uitkomt voor Landstede in Zwolle speelde o.a. vier jaar in de NCAA en hierna bij teams in Griekenland en Frankrijk. 

Kenrick is een gepassioneerde en intens spelende basketballer die zich altijd en overal zal inzetten voor het teambelang. PEAK Sport is er dan ook trots op dat Kenrick enige tijd geleden heeft gekozen voor schoenen van PEAK. Volgens Gert Klamer van PEAK Sport Benelux is Kenrick Zondervan een teamspeler die hiermee uitstekend past bij de kernwaarden van het PEAK Team. 

Side Out Indoorsport Zwolle is sinds januari 2013 dealer van het merk PEAK Sport. 

Het Chinese merk PEAK Sport is zeer actief in de NBA waar diverse spelers, onder andere Tony Parker (San Antonio Spurs), Shane Battier (Miami Heat), Kyle Lowry (Toronto Raptors), JaVale McGee (Denver Nuggets) en nog 15 andere topspelers voor een contract met PEAK Sport hebben gekozen. In Europa heeft de Duitse Basketball Bond onlangs een acht jarig contract met PEAK afgesloten. 

PEAK Sport biedt een breed assortiment van basketbal kleding, schoenen en accessoires aan.

Voor verenigingen is er momenteel een zeer interessante aanbod van PEAK team kleding.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Side Out Indoorsport, [email protected] of rechtstreeks met PEAK Sport, [email protected], telefoon 088-7739350.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »